Non-Formal Education for the Next Generation! Curs de Formació a Lanouaille, França

Non-Formal Education for the Next Generation !

Del 10 al 17 de març de 2014 a Lanouaille, França

AROEVEN Limoges, acull una formació internacional per treballadors juvenils a la Base de loisirs de Rouffiac, amb l’ objectiu principal de  millorar la qualitat del treball juvenil a nivell local i internacional , mitjançant l’educació no formal .

Els participants seran vint treballadors juvenils provinents de cinc organitzacions no governamentals europees, entre elles Accent Obert, que tindran l’oportunitat de millorar els seus coneixements sobre l’aprenentatge intercultural i els projectes de mobilitat juvenil internacional. Descobriran i experimentaran nous mètodes i eines basades en l’educació no formal  que podran implementar posteriorment en la seva realitat local.

Aquest curs de formació permetrà als participants reunir-se, compartir experiències i aprendre els uns dels altres i augmentar la qualitat del seu treball i les seves habilitats, alhora que contribuirà a establir una cooperació eficaç entre les diferents entitats que en prendran part.

Si tens més de 18 anys, ets treballador juvenil, informador, tècnic de joventut, voluntari local, monitor o estàs relacionat d’alguna manera amb el treball juvenil escriu-nos i t’explicarem com participar, accentoficina@gmail.com.

Aquest projecte està compta amb el suport del Programa Joventut en Acció de la Unió Europea, l’allotjament, menjar, activitats i un 70% del cost del viatje estan coberts pel programa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s